Kirkkonummi pyöräilee

9.6.2016

Kirkkonummi on pyöräilylle oivallinen kunta. Sen huomaa varmasti he, ketkä asuvat Volsissa, Evitskogissa tai muualla mäkisten teiden varrella. Pyöräily on viime vuosina kasvattanut merkittävästi suosiotaan, koska liikuntamuotona se on useille meistä sopiva. Polvet ja nivelet eivät rasitu siinä kuten juoksussa.

Pyöräilyn yksi iso riskitekijä on muu liikenne. Maantiepyörän nopeus on kevyelle välineelle suuri, mutta autolle ja moottoripyörälle se on hidas kulkuneuvo. Toivon kuitenkin, että kaikki mahtuvat liikenteeseen. Ollaan puolin ja toisin varovaisia!

JK. Liikuntalautakunta toivoo kovasti hyvää ja aurinkoista kesää. Uimarannat odottavat kävijöitään! Olemme järjestäneet valvotaan yhdelle rannalle ja yhdelle on tulossa yrittäjä myymään kahvia.

Antti Lavanti, liikuntalautakunnan pj

antti@lavanti.fi